Het park Europa Feriendorf

 

“Europa Feriendorf”is een vakantiepark in Husen, gelegen in het Altenautal, omsloten door het Teutoburgerwald, het Eggegebirge en het Sauerland.
Het op een zuidhelling aangelegde park telt 52 meest geschakelde stenen bungalows. Ligging, ruimte en beplanting zorgen voor veel privacy.

(klik op de afbeelding hiernaast voor een vergroting)

 
Het park is autovrij en beschikt in principe over twee parkeerplaatsen. Om de C7 te bereiken hoeft er slechts 25 m. te worden gelopen. Ook geeft het geen problemen wat de geaccidenteerdheid van het terrein betreft, de C7 is eenvoudig en gemakkelijk te bereiken en ligt op dezelfde hoogte als het parkeerterrein.
Op het park is een receptie aanwezig en voor de gasten een wasserette inclusief wasdroger. Naast de receptie is er een restaurant waar u terecht kunt voor een heerlijke maaltijd of een drankje op het terras.
 
  Het “Europa Feriendorf”is voorzien van een royaal opgezet speel-, voetbal- en volleybalveld, alsmede van een midgetgolfbaan. Voor de kleintjes is er een apart speeltuintje.
Tevens ontbreekt een tafeltennistafel en een voetbalspel niet op dit park!
Omdat er op 2km afstand in het dorp Atteln een prachtig verwarmd chloorvrij(!) natuurbad aanwezig is met een apart diep-, ondiep- en kleuterbad, bezit het Europa Feriendorf geen eigen zwembad. Het natuurbad is” binnendoor”eenvoudig bereikbaar.
Het landelijk gelegen Husen is voornamelijk omgeven door natuur, bos en gezonde lucht.
Wandelkaarten van de omgeving zijn bij de receptie verkrijgbaar. Diverse wandelingen kunnen gestart worden vanuit het park. Ook worden er in de omgeving steeds meer fietspaden aangelegd, zodat je er dan ook prima fietstochten kunt maken.
Wij bieden dan ook een ieder de mogelijkheid de dagelijkse beslommeringen van zich af te zetten. U kunt zich hier echt ontspannen en genieten van de natuur!
 

 

 
   
Ligging, ruimte en beplanting zorgen voor veel privacy.
 
 
 
 
Ziet u zich al zitten?